social image

Urisys 1100

​Urisys 1100 анализаторот представува скок кон интелегентно и напредно тестирање на урината. Негови одлики се:
 
  •  Овозможува лесен, мобилен начин за побрзо и стандардизирано евалуирање на лентичките за урина во вашата лабораторија.
  • Компактен, мобилен и лесен за употреба анализатор за евалуација на лентичка по лентичка.
  • Идеален за мали лаборатории и примарна заштита.
  • Со неговата употреба се елиминираат можностите за визуелна грешка при читањето ленти за урина.
  • Стандардизиран за работа со Combur Test лентите на производителот Roche Diagnostics со 5, 7 и 10 параметри.
  • Можност за поврзување со компјутер, баркод и тастатура за весување на податоците.
  • Целокупното мерење трае 70 секунди што овозможува 50 пациенти на час.
  • Автоматска корекција на заматување во бојата на урината.
  • Вграден термален принтер на кој веднаш ги добиваме резултатите.
  • Меморија од 100 резултати.