Elecsys® Anti-SARS-CoV-2

Со големо задоволство Ве известуваме дека  Roche Diagnostics разви серолошки тест за откривање на антитела на тешкиот акутен респираторен синдром коронавирус Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 кој е достапен од почетокот на мај во земји кои прифаќаат CE ознака.
Тестот е имуно-анализа со употреба на серум и плазма на субјектот за откривање на антитела (вклучително immunoglobulin G) на SARS CoV-2 .
 
Големина на пакување
200 теста за имунолошките апарати cobas e 411/601/602
300 теста за имунолошките апарати cobas e 801
 
Податоци за нарачка
За  апаратите cobas e411/e601/e602
Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 200 tests               09 203 095 190
Diluent MultiAssay 2 × 16mL               03 609 987 190
 
 
За  апаратот cobas e801
Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 300 tests               09 203 079 190
Diluent MultiAssay 45.2mL               07 299 010 190