Accu-Chek Safe-T-Pro Plus

​Accu-Chek Safe-T-Pro Plus
 
 • Три поставки на длабочина, една ланцета
 • Трите поставки за длабочина варираат во зависност од различните типови на пациенти
  • Тенки, силиконски обложени игли со закосен врв кои нудат поголема удобност.
  • Безбедносно-модифицирани
  • Подвижната игла ги задоволува барањата на OSHA кој помага за намалување на случајните прободувања на прстите и подобрување на контролата за спречување инфекции
 • Економска вредност
  • Еден SKU помага да се поедностави управувањето со инвентарот
  • Потребна е минимална обука со ваша содржина.