social image
 • АКЦИЈА

  ПОПУСТ 33%

  AMP Rapid Test SARS CoV 2
  IgG/IgM Cassettes


  Понудата важи исклучиво за

  ординации и лаборатории

 • COVID-19

 • За јавни и приватни здравствени установи. Пласман на соодветни реагенси и сервисна поддршка.

  ЛАБОРАТОРИСКА ОПРЕМА ПО НАЈВИСОКИ СТАНДАРДИ

 • Едноставно и брзо ракување.
  Безбедна употреба во клиники и лекарски ординации.

  ПОДОБРА ГРИЖА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ

 • ДИЈАГНОСТИКА НА ТКИВО

  Апарати за автоматска подготовка на ткивата од најновата генерација. Флексибилност потребна за зголемување на бројот на тестови, бројот на слајдови и брзината.

Нашиот квалитет и професионалност се гаранција за Вашата сигурност
Дознајте повеќе за нашето работење

Наша цел е да понудиме пласман на високо квалитетна лабораториска опрема со високо квалитетни реагенси.
Со точни и сигурни резултати, поставуваме светски стандарди во здравството на Република Македонија.

Широка палета на производи
Како официјални претставници и дистрибутери за Македонија располагаме со широка палета на прозводи со потпис од најпознатите светски брендови во дејноста на медицинска и лабораториска опрема.
Задоволни клиенти се мерната единица за нашиот успех
Кога клиентите ги препознават високите стандарди успехот е неизбежен.
Денешниот успех на нашата институција е меѓу другото, резултат на врвниот квалитет што ние го нудиме во форма на сигурни, прецизни и навремени резултати за пациентите.  Нашиот успех е невозможен без сесрдната поддршка на фирмата АДРИАМЕД, како сигурен стручен партнер во секој момент одговара на нашите потреби за редовна набавка , редовен сервис и стручна подршка за сите наши креативни идеи.

ПЗУ Клиничка болница АЏИБАДЕМ СИСТИНА, Наташа Чокревска Зоографска, Раководител на лабораторија
Нашиот тим е посветен на практикување лабораториска медицина по највисоки стандарди, креирање точни и навремени резултати, задоволни клиенти. Редовно и навремено снабдување со реагенси и потрошен материјал, сервисна поддршка 24/7 дена во неделата, во сите 4 наши лаборатории во и вон Скопје. Малку компании имаат знаење и доволно ресурси да излезат во пресрет на сите наши барања, од нашите први чекори во 2001.

SYNLAB – дијагностички лаборатории, Маја Тодоровска, специјалист по мед. биохемија
Застапници за
Најново од нашиот блог
Направени 1000 трансплантации на срце од отворањет... 12.01.2015 Etiam placerat purus id diam scelerisque elementum. Cras malesuada neque quis eleifend dictum. Sed aliquam iaculis risus... Види детали
Најефикасни методи за дијагностика 12.01.2015 Etiam placerat purus id diam scelerisque elementum. Cras malesuada neque quis eleifend dictum. Sed aliquam iaculis risus... Види детали
Вежби за виталност и добро здравје 12.01.2015 Etiam placerat purus id diam scelerisque elementum. Cras malesuada neque quis eleifend dictum. Sed aliquam iaculis risus... Види детали
Види ги сите нови блог статии